Nuby & Organix

Hei!

Astăzi va prezint ce cadou minunat am primit de la Nuby si Organix. Datorită pagini https://www.facebook.com/desprecopii/ am primit cadou de la Nuby un pahar cu pai -Snack & Drink- 270ml, +24 luni și de la Organix pufuleti organici cu ceapa.

 

beautyplus_20190119125833286_save

    🔹Paharul cu pai -Snack & Drink-270ml, 24+

Paiul este flexibil din silicon, copilul poate sa manance si sa bea din acelasi recipient, nu curge apa (copilul nu se poate uda). Paharul cu pai este perfect pentru dezvatarea biberonului. Paharul poate fi încălzit și în cuptorul cu micunde.

BeautyPlus_20190119130007868_save.jpg

 

Este ideal pentru copilul neobisnuit sa bea din pahar. Datorita formei unice a mustiucului din siliciu, trecerea de la biberon la pahar este foarte ușoară.

img_20190119_130230

 

🔹Pufuleți Organix Îmbrăcăminte de brânză și ceapă de ceapă

Linte verde lăcuit și gustare de corn acoperit cu brânză și pepene. Pufuleti nu au fost asa de buni cum ma asteptam .. Sunt recomandate pentru + 12luni. Ar fi fost mult mai buni dacă nu aveau gust de ceapa. Ador produsele de la Organix Goodies, sunt luminoase și crocante.

Organix = alimentație sănătoasă

Țara de origine: Republica Cehă

Voi ati încercat produsele de la Nuby si Organix? Ce părere aveți despre ele?

Advertisements

5 Comments

  1. Pufuleti imi plac mie mai mult cand sunt naturale 🙂
    Am o poveste cu pufuletii. Vara asta am fost la Timisoara si vream sa mananc niste pufuleti, m-am dus la magazin si am intrebat “aveti pufuleti fara gust va rog ?” pentru ca erau numai cu arahid. Stata acolo un polician si el m-a zis “cum adica pufuleti fara gust, pufuleti au totdeauna gust”, m-am ris foarte tare ca nu stiam cum sa sic “natural”. Mai terebuie sa invet romaneste ! Multumesc ca ai venit la blog la mine, sper sa te vad des.

    Liked by 1 person

  2. Da si eu ii ador. Se numesc pufuleti simpli. Multumesc frumos si eu. Iti recomand sa vizitezi Făgărașul cand vi in Romania, este un oras minunat. 🤗😘

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s