Green Sugar

             Heii! 

       Astazi o sa va povestesc despre dulciurile pe care le-am primit cadou de la Green Sugar .

Produsele de la Green Sugar sunt fara zahăr adaugat.

IMG_20180914_105645_609.jpg

Beneficiile indulcitorului natural Green Sugar sunt deja bine cunoscute : zero calorii, zero indiceglicemic, gust stabilizat, produs 100% natural din Stevia rebaudiana si eritritol! Green Sugar este recomandat de medici nutritionisti. Sunt produse in Romania pentru SC SWEETERIA SRL.

 

  • Green Sugar  sfere din cereale cu cacao

Noua gama de cereale cu Green Sugar e destinata familiilor responsabile pentru sănătatea hranei lor!

IMG_20180923_220400.jpg

Cereale învelite în cacao cu conținut redus de grăsimi, unt de cocos, cu Green Sugar. Sunt alegerea ideală pentru o gustare sănătoasă, fără zahăr adăugat .

Ingrediente : făină neagră de grâu, făină de grâu, tărâțe de grâu, unt de cocos, cacao cu conținut scăzut de grăsime, Green Sugar și sirop de maltitol.

Sunt foarte gustoase si sunt ideale pentru o pauză delicioasă la școală , birou sau antrenamente sportive. Energie din surse naturale si fibre esentiale pentru organismul copiilor, adolescenților si adulților . Se pot servi si cu lapte la micul dejun.

 

  • Green Sugar baton musli

img_20180913_135552_553.jpg

Musli crocant cu fructe deshidratate.

Ingrediente: fulgi de ovaz, tărâțe de grâu, fulgi de porumb, faina de grâu, stafide, unt de cocos, faina neagra se grâu, cereale extrudate, Green Sugar, concentrat de cătină și sirop de maltitol.

Sunt foarte gustoase,  sora mea le adora. Sferele invelite in cacao,  asigura aportul optim de calorii pentru un mic dejun plin de vitamine si nutrienţi .

 

  • Napolitane cu cremă de cacao si Green Sugar. 

IMG_20180923_220333

Napolitanele Sweeteria cu cremă de cacao, îndulcite exclusiv cu Green Sugar, sunt o alternativă delicioasă la dulciurile din comerț, care conțin uriașe cantități de zahăr, coloranți și conservanți, atunci când îți dorești un mic desert sau când, pur și simplu, e momentul unei gustări dulci.

Fără zahăr, fără OMG și coloranți, fără conservanți, cu un conținut de cremă de 76%.

Ingrediente : Compoziție cremă: Ulei de cocos, lapte praf degresat, Green Sugar, maltitol, zer praf, pudră de cacao (4%), lecitină din soia, aromă ciocolată.

Compoziție foaie de napolitană: făină de grâu, lecitină din soia, bicarbonat de sodiu.  Acestea sunt preferatele mele, sunt foarte bune, pur si simplu ti se topesc in gura.

 

  • Sweetie Bomboane în ciocolata color cu Green Sugar  

cof

Sweetie este noul sortiment dulce fara zahăr, de la Green Sugar . Cu aceste bomboane gustoase, putem lua  o pauză si sa ne amintim de copilărie! Bucură-te de noile bomboane moi Sweetie, cu conținut de cacao, îndulcite exclusiv cu Green Sugar și învelite într-un strat de ciocolată belgiana colorată natural.  Produs în România.

Cantitate: 70gr

Ingrediente:masă de cacao , Green Sugar, lapte praf, unt de cacao, isomalt, lactoză, grăsime vegetală , lecitină din soia, arome, agenți de glazurare. Coloranți: suc concentrat de sfeclă, șofran, spirulina.

 

Voi ați cumpărat produse de la Green Sugar? Ce parere aveti despre ele?

Advertisements

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s