Review Produse de la SHEFOOT

Bună dragelor !

Astazi o sa va prezint produsele Shefoot si Manfoot, de la DM Drogerie Markt Romania. Mai jos aveti link-urile lor. 

https://www.facebook.com/shefootRO/ 

https://www.facebook.com/dm.Romania/

De mult cautam astfel de produse pentru mine si sotul meu. De acum inainte voi avea mai multa grija de picioarele mele datorita produselor Shefoot,mențineți-le proaspete, catifelate, relaxate și fericite pe tot parcursul anului!

IMG_20181002_192146_645

De la producător 

Gama de produse Shefoot cuprinde o serie de cosmetice hipoalergenice de uz profesional, pentru îngrijirea picioarelor. Formulele lor au fost concepute să minimizeze riscul alergiilor, chiar și pentru pielea sensibilă.  Baza tuturor cremelor SheFoot este untul de shea și uleiurile naturale, care oferă hidratare și hrănire optimă a pielii picioarelor.

IMG_20181012_121137

Tratament extra plus pentru călcâie crapate. 

Crema este foarte eficienta, ca celelalte produse de la aceasta  companie. Un tub va ajunge mult timp. Este un produs minunat si chiar da rezultate, calcaiele mele sunt catifelate, hidratate si fara bătături .

IMG_20181012_120922_984

Regenerare intensă si catifelare, fara coloranți, parabeni. Are mirosul placut, efecte vizibile dupa doar 5 aplicări. Este recomandat pentru călcâie foarte uscate cu crăpături adânci. Puteti folosi de câte ori este nevoie.

Ce spune producătorul

Formula catifelantă,exfolianta cu conținut mare de uree si continut de acid lactic, îndepărtează celulele moarte din pielea crapata.                              .

Produsul este îmbogățit cu ulei de argan care protejează pielea impotriva  uscarii, o netezește si calmează iritatiile. Este foarte ușor de utilizat, trebuie sa aplicati pe picioare, in mod special pe calcaie pana se absoarbe in piele.

 

Deodorant pentru împrospătarea picioarelor

La prima aplicare am simtit un miros plăcut. Se aplica usor, pe picioarele curate si uscate, așteptați cateva secunde pana se usuca apoi va puteți incalta. Deodorantul sprei elimina mirosurile urate si reîmprospătează picioarele. Il puteti folosi de fiecare data când simtiti nevoia.

IMG_20181012_120936_586

Este hipoalergenic, îndepărtează mirosul timp de 24 de ore.

 

Plasturi Cosmetici pentru Călcâie Crăpate

Formula neuleioasa si care nu pătează  netezește, hidrateaza, regenereaza. Le puteți folosi 12 ore pe timpul nopții sau zilei . Sunt fara coloranți parabeni,  are extract  de papaya si aloe vera. Plasturi acționează pe pielea ingrosata. Veti vedea rezultatele doar dupa catrva aplicări, dar pot diferi in functie de tipul de piele. In acest plic sunt 6 plasturi.

Este usor de folosit. Scoateti plasturele din ambalaj, desfaceti prima jumătate de suport si o aplicati pe călcâie. Sunt foarte utile pentru pielea delicată .

Mască exfolianta pentru picioare 

Sunt 2 șosete într-un pachet. Sub forma de șosete de unica folosință. Tratament exfoliant pentru pielea dura si întărită cu roobios, miere, extracte de citrice. Sunt foarte încântată de rezultatul lor. Sosetele au un efect imediat.

IMG_20181012_120737_493

Ce spune producătorul

Șosete inovatoare îmbibate cu mască de exfoliere a pielii cu ingrediente puternice de înmuiere și exfoliere: acid lactic, uree și acid glicolic, susținute de extracte naturale de citrice.  Masca are o activitate de lungă durată – exfoliază tenul dur și dur în decurs de 7-10 zile, lăsând picioarele netede și moi. A doua zi după utilizare se recomandă aplicarea mască de regenerare SheFoot.

 

Produse Destinate Picioarelor Bărbaților                                               Exfolierea sosetelor de unica folosință pentru bărbați

2 șosete pentru un tratament – foarte mare. Șosete îmbibate cu mască de picior, cu ingrediente puternice de înmuiere și exfoliere: uree, lactic și acid glicolic, susținute de extracte naturale de citrice. Masca are o activitate de lungă durată – purtați-o timp de 60 de minute. și exfoliază tenul dur și dur în decurs de 5-10 zile, lăsându-vă picioarele netede și moi.

IMG_20181012_120707_001

Dacă va place sa aveți picioare bine îngrijite, vă recomand aceste produse minute!

Voi ati testat aceste produse de la Shefoot ? Ce parere aveti depre ele ?

Advertisements

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s