Fares

Bună dragelor!
Astăzi va scriu despre ceaiurile de la Fares. Fares Orastie, o firma romaneasca cu traditie, ce a luat nastere in 1929. Fares are o traditie de peste opt decenii in Romania, fiind lider pe piata locala de ceaiuri și remedii naturale. Acestea iau nastere, la poalele Sarmizegetusei, in inima Daciei. Fares reuseste sa ofere produse naturale cu eficienta terapeutica certa, consfintita de evaluari medicale si teste clinice. Puteti vizita site-ul lor Fares.

Produsele Fares le-am descoperit acum câțiva ani, prima oara mi-am cumparat de la farmacie o cutie de ceai de mușețel, mergând mai des sa cumpar de la farmacie am primit si o revistă de la Fars, “Despre Plante si Alte Lucruri Bune”. Asa am inceput sa descopăr produsele Fares. Va voi prezenta cateva produse Fares :

Ceai de mușețel

Ceaiul de mușețel este recomand pentru susținerea digestiei si respirator si pentru menținerea sănătății pielii.

Părerea mea

Este foarte, foarte bun, din punctul meu de vedere. Are un miros si un gust foarte placut de mușețel. In cutie, pliculetele au o aroma foarte puternica. Sunt 20 de plicuri de ceai într-o cutie. Il puteti bea oricând simțiți nevoia,eu imi mai pun uneori si lămâie.

Ceai stimularea lactației

Ceaiul se poate consuma de mame in timpul sarcinii si alăptării, se pot consuma 3-4,căni pe zi.
Ingrediente : fructe anason, fructe de fenicul, fructe de chimion, urzică vie, roiniță, cimbrișor si mentă.

Părerea mea

Recomand cu toata increderea acest ceai pentru lactație, datorită acestui ceai alăptez in continuare. Am baut timp de o saptamana in fiecare zi cate o cana, doua de ceai pentru a nu pierde lapte. Are efect si are un miros plăcut de fructe. In cutie sunt 20 de plicuri. Pretul este acceptabil.

Babycalm

Acest ceai ajuta foarte mult la tulburări digestive la sugari si copii mici, la colici, balonări, aerofagie (înghițire de aer in timpul mesei) si vărsături. Se administrează la copii 0-1 ani, 50-100 de ml pe zi.
Ingrediente : fructe de fenicul, fructe de chimion, flori de mușețel si mentă.

Părerea mea

Il recomand cu drag, cu ajutorul ceaiului Babycalm bebelușul meu nu are probleme cu balonarea. Il recomand bebelușilor de la 6 luni in sus. In cutie sunt 20 de plicuri de ceai. Pliculetele miros frumos si au efect imediat.

Tei

Teiul are o istorie legendară bogată, autori vechi ca Teophrast, Pliniu sau Galeniu remarcând proprietățile sale medicinale, mai ales in ce priveste coaja sa si frunzele.
Frunzele, forile si mugurii sunt utili, iar proprietățile lor pot fi considerate ca stimulente, emoliente, tonice si calmante.

Parerea mea

Eu beau acest ceai pentru a înlătura oboseala si pentru a avea un somn mai liniștit. Prefer sa beau acest ceai care ma liniștește in locul pastilelor care provoacă dependență. Are un miros placut de tei si gustul este foarte bun. De fiecare dată dupa ce il beau ma simt mult mai linistita.
Eu il recomand, chiar are efect si te ajuta sa te calmezi. Cutia are 20 de pliculețe.

Ceai de sărbătoare

DESCRIERE

Cu gândul la tine, drag compatriot, am ales să celebrăm aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire prin acest Ceai de Sărbătoare.

Un ceai special, cu gust vesel şi luminos pe care ți-l dedicăm şi sperăm să îl savurezi cu plăcere, împreună cu familia sau prietenii.

Părerea mea

Acest ceai este cel mai bun ceai pe care l-am baut vreodată. Are un gust deosebit, de fructe, il ador. Miroase minunat. Eu il beau mereu cu miere de albine. In cutie se afla 20 de pliculețe cu șnur foarte dragut. Este delicios si sanatos.

In această revistă veti gasi foarte mult informații despre plante, ceaiuri, siropuri, ce puteti lua in timpul sarcini, grija sugarilor, alăptare si alte multe lucruri interesante.

Care sunt ceaiurile voastre preferate? Aţi încercat ceaiurile de la Fares sau alte produse de-ale lor?

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s