Heidi

Astăzi, vreau să vă arăt ce cadou minunat am primit!

Aceste bunătăți le-am primit de la prietena mea dragă. Cel mai frumos cadou! Ador dulciurile de la Hedi, iar ea stiind acest lucru mi-a facut cadou o cutie cu produsele de la Heidi.

Cui nu-i plac dulciurile ?
Sunt foarte multe feluri de dulciuri si iti este foarte greu sa alegi! Este foarte dificil.

Singura ciocolata care iti aduce cu adevarat beneficii este cea neagra, dar asta nu înseamnă ca pe celelalte nu le putem manca. Mai jos veti gasi cateva informati despre fiecare produs Heidi. Cozonacul a fost delicios si pufos. Chiar daca a trecut Crăciunul ador sa mănânc aceste bunătăți de la Heidi.

Cel mai mult mi-au plăcut batoanele, sunt foarte gustoase si sănătoase. Eu prefer sa le mănânc dimineața.

Descoperă Atelier du Chocolat

Juerg Laederach, ciocolatier elvețian pasionat și fondator al Heidi, a venit în România, în urmă cu peste 20 de ani, cu un nume inspirat de personajul faimoasei povești și cu un vis. Acela de a oferi lumii întregi cea mai rafinată ciocolată realizată manual. Iar spiritul puternic al artei elvețiene de a face ciocolată este moștenirea pe care ciocolatierii noștri iscusiți o duc mai departe cu artă, cunoaștere și curiozitate.

În Heidi ChocoWorld, maeștrii ciocolatieri creează permanent, cu dragoste și măiestrie, ciocolată proaspătă, trufe și tablete personalizate, inspirați de dorința de a depăși așteptările chiar și celor mai pretențioși iubitori ai ciocolatei.

Combinații unice cu ingrediente delicioase și umpluturi savuroase, create manual pentru zile mai neplictisitoare, în care să vezi numai partea frumoasă a vieții.

Produsele

BOUQUET TIRAMISU, 120G

Ingredientul vedetă: În Italiană, Tiramisu înseamnă “ridică-mă”. Poate că se referă la aspectul atrăgător al prăjiturii sau poate la energia din conținutul de cafea. Tot ce știm este că gustul său te duce în al 9-lea cer.

Un buchet de praline pentru gusturile fine.

Mai multe informații aici Heidi

Batoanele Heidi

CHOCOVENTURE CRISPY MILK CHOCOLATE, 30 GR.

Ingredientul vedetă: Echivalentul englezesc al napolitanei, ”waffle”, înseamnă ”indecis” și provine din termenul scoțian ”waff”, care înseamnă ”a scheuna ca un cățeluș”.

Gustă o combinație de top.

Exista câteva deserturi celebre, cărora nimeni nu le poate rezista – de exemplu, ciocolată și napolitană. Așa că relaxează-te, nu-i nicio șansă să poți spune nu acestui deliciu crocant și voios.Heidi

Alune de pădure și stafide

CHOCOVENTURE CRUNCH MILK, 32GR

Ingredientul vedetă: California a descoperit potențialul stafidelor din întâmplare. În 1873, zilele fierbinți au ofilit strugurii din vie. O alimentară le-a promovat ca ”delicatese peruviene”, iar restul e istorie.

Ce-ai zice de puțină efervescență?

Îl știi pe tipul de la birou care are energie cât e ziua de lungă? Uite ce-am găsit la el în sertar: stafide mari și moi împreună cu alune de pădure perfect coapte, toate învăluite în cremă gianduja și ciocolată cu lapte.Heidi

Stafide și alune de pădure caramelizate

CHOCOVENTURE CRUNCH WHITE, 42G

Ingredientul vedetă: Punctul de topire al untului de cacao este destul de ridicat cât să mențină ciocolata albă solidă la temperatura camerei și totuși destul de scăzut cât să îipermită să se topească în gură.

Fă-ți o favoare.

Grăbește-te! Niște stafide dulci, împreună cu niște bucăți caramelizate de alune de pădure au fost capturate de crema de frișcă și ciocolata albă, catifelată. Trebuie salvate cu orice preț! Heidi ❣️

Figurine de ciocolată

Omul de zăpadă Frosty 70G

Prietenii apropiați îi spun Gustosul.

Unii folosesc zăpadă, morcovi și nasturi. Noi preferăm un amestec delicios de ciocolată albă și neagră cu aromă naturală de vanilie, lucrat de mână și împachetat într-o cutie de cadou minunată. Tu nu? Mai multe detalii aici Heidi

Mini om de zăpadă

20G
Fă cunoștință cu un om de zăpadă delicios.

Unii folosesc zăpadă, morcovi și nasturi. Noi preferăm un amestec delicios de ciocolată albă și neagră cu aromă de alune, pictat de mână și împachetat într-o cutie de cadou minunată. Tu nu? Detalii Heidi

Mini Moș Crăciun

Crăciunul n-a fost niciodată mai delicios. 20G.

Suntem toți de acord că Moș Crăciun e cel mai dulce, dar dacă l-am mânca, n-ar mai avea cine să ne dea cadouri. Noroc că avem această figurină delicioasă din ciocolată, pictată de mână și împachetată într-o cutie de cadou minunată. Informații despre produs Heidi

Ciocolată

Heidi de ciocolată, tort de migdale de iarnă

Ciocolată neagră cu umplutură de tort de migdale. 110g

Ingrediente: zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsimi vegetale (palmier), lapte praf integral, alune 2%, migdale caramelizate 1,9% (migdale 83%, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia) lecitină din soia, lapte praf degresat, grăsimi din lapte, arome: alune, amaretto și vanilie.

TURTĂ DULCE, 90G

Ingredientul vedetă
Este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, când casele se umplu de aromele specifice Crăciunului, turta dulce având o mireasmă inconfundabilă, ce ne amintește de poveștile de iarnă ale copilăriei.

Găsește prăjitura Crăciunului într-o ciocolată!

Crocantă, dulce și aromată, e ca și cum ciocolata cu lapte s-ar fi topit peste o bucată de turtă dulce proaspăt scoasă din cuptor.Heidi ❣️

Vouă ce dulciuri de la Heidi vă plac?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s