Avon K-beauty

AVON a călătorit în Coreea de Sud, acasă la cele mai râvnite produse de îngrijire a pielii din lume, pentru a afla secretele ce stau in spatele efectului mult dorit al “tenului de portelan” .

Rezultatul acestei misiuni este o colecție unică de produse de ingrijire, special create pentru Avon de către furnizorul coreean de renume mondial al multora dintre brandurile premium de frumusețe din lume. Avon impartaseste si cu noi aceste secrete, este un ingredient indispensabil pentru calmarea si regenerarea pielii, este ingredientul principal in produsele K-Beauty.

Alt ingredient este zaharul de artar care ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii. Ciupercile Chaga, Shiitake si Matsutake asigura o piele radianta si hidratanta, si inca alte multe ingredinte coreene naturale completeaza aceasta noua colectie Avon K-Beauty.

Am fost selecata in campania Avon de la Buzzstore si voi primi doua măști spre testare.Este exclusiv pentru BUZZerii din comunitatea AVON.

Voi testa in premiera produsele inovatoare din gama K-beauty, trendul de pe buzele tuturor! Sunt foarte fericita si curioasa. Un rasfatat total direct din Coreea de Sud.

Pentru inceput o sa va spun cateva informați despre ele, iar dupa testare o sa va spun părerea mea.

Mască iluminatoare pentru zona ochilor – cu extract de aur, hydrogel și acid hyaluronic reduce efectul umflat, hidratează, oferă fermitate și luminozitate ochilor. Este perfect pentru zona de sub ochi. Datorita extractului de aur ofera un efect de luminozitate si este un tonic rapid pentru ten.

Mască-gel pentru buze Jelly Kiss – înmoaie și catifelează buzele datorită formulei cu hydrogel. Mierea de manuka este bogată în vitamine, minerale și nutrienți și ajută la menținerea nivelului optim de hidratare al pieli și la catifelarea ei.

Multumesc frumos @buzzstore si @avonspace!

#buzzKBeauty #buzzAVON #avonKBeauty #buzzstore

✳️Instagram

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s