Răsfăț pentru păr.

Bună, dragele mele!
În acest articol va voi povesti despre produse de îngrijire a părului. Dedic foarte multa atenție produsele pentru par. Sunt o fana a produselor Schwarzkopf, iar astăzi va voi prezenta cateva dintre produsele pe care le folosesc de mult timp.

Primul produs este Sprey-ul expres Gills Ultimate Repair 200ml

Eu am parul cu firul subțire si se încurcă foarte repede. Dupa folosirea acestui sprey parul meu se descurca mult mai repede,este mai strălucitor si mai rezistent. Agitați sprey-ul inainte de folosire si il puteti aplica pe parul umed sau uscat. Are un miros foarte placut, dulce.

ULTIMATE REPAIR este o gama completa de ingrijire pentru parul foarte uscat si deteriorat. Formula ce contine cheratina lichida de 3 x mai concentrata fortifica parul si ii reda stralucirea.

Sprey expres Gills Oil Nutritive 200 ml

Pentru varfuri sanatoase, par sanatos si stralucitor va recomand acest sprey. Asa cum vam spus mai sus parul meu este foarte sensibil,aceste sprey-uri ma ajuta sa am un par sănătos.

Gama larga de ingrijire OIL NUTRITIVE este conceputa special pentru parul lung, predispus la varfuri despicate.

Cele 7 uleiuri nutritive de reparare protejeaza varfurile si confera parului o stralucire sanatoasa. De asemenea, formula inovatoare de reparare cu particule identice cu cele ale parului repara cu precizie parul deteriorat si reface suprafata firului de par.

Gliss Oil Nutritive, Balsam

Pieptanare perfecta si reducere eficienta a varfurilor despicate cu pana la 85%, pentru par sanatos si stralucitor.

Acest balsam este pentru toate tipurile de par. Dupa folosire parul meu este mult mai moale, are un miros foarte placut si este mult mai strălucitor. Dupa aplicare, clătiți bine parul.

Formula inovatoare de reparare cu particule identice cu cele ale parului repara cu precizie parul deteriorat si reface suprafata firului de par.

Voi ce produse de la Schwarzkopf folosiți?

Advertisements

1 Comment

  1. am folosit mai multe game pentru par de la ei de-a lungul timpului si nu am avut nici o dezamagire din partea lor, foarte bune produsele:)

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s